2019. január 29., kedd

Disney Tag



A hónap utolsó bejegyzésének egy rendhagyó Tag kérdéssort szántunk, amire mindketten válaszolni fogunk. Tavaly ünnepelte kilencvenedik születésnapját Mickey egér. Bár kicsit megkésve, de a jeles alkalomhoz kötve egy Disney Taget hoztunk el nektek. A forrás megjelölésre kattintva láthatjátok, hogy jóval több kérdés volt annál, mint amire válaszoltunk, de nem szerettük volna nagyon elnyújtani. Ha van kedvetek osszátok meg velünk a ti válaszaitokat is kommentben.



Kedvenc Disney film?
Eni: Az Oroszlánkirály 2.
Gréti: Nagyon kevés olyan mese van amit nem szeretek a Disney-k közül, és nagyon nehéz kedvencet választani. De legyen a Szépség és a Szörnyeteg.

Kedvenc Disney karakter?
Eni: Szimba és a Szépség és a Szörnyetegből a kastélyban lakó tárgyak.
Gréti: Szörnyeteg, ő a kedvencem. Viszont mögötte ott van szorosan Szimba is.

Kedvenc Disney-s szám?
Eni: A Disney mesékben nemcsak a történetek és a karakterek nagyon erősek, hanem a zenei részek is kimagaslóak, így itt sem egyszerű a választás. Viszont választani kell egyet, így Hakuna-Matata.
Gréti: A Disney-s mesék lelke a tanulság mellett a zene és még megannyi más. Nem tudnék egy kedvencet kiemelni, így azt írom ami rögtön eszembe jutott. Herkules - Ez nem lehet szerelem.

Ha bármit mondhatnál Walt Disney-nek, mi lenne az?
Eni: Köszönök mindent, amit megalkotott, hiszen a Disney mesék generációkat, évtizedeket átívelően vannak hatással gyermekekre és felnőttekre egyaránt.
Gréti: Azt hiszem egy köszönömöt, mindazért amit megálmodott és valóra váltott. 

Kedvenc hercegnői ruha/outfit?
Eni: Belle csodaszép sárga ruhája.
Gréti: Jázmin hercegnő outfitje. 


Mickey egér vagy Donald kacsa?
Eni: Mickey egér.
Gréti: Minden egy kisegérrel kezdődött, úgyhogy Mickey egér. Mindenképpen Mickey egér.

Forrás: x
Képek forrása: google.hu 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése