2018. február 28., szerda

Meglepetés dobozok


A tavalyi évben jelent meg – elnézést kérek utólag is, ha nem - Magyarországon először könyves meglepetés doboz, ami külföldön nagysikernek örvend. A siker titka valószínűleg a meglepetés, hiszen egy-egy kulcsszón kívül nem tudsz többet. Ha hasonlítanom kellene valamihez talán a kinder tojás a legtalálóbb rá, attól eltekintve, hogy jóval drágább mint az édesség és inkább felnőtteknek szól. Eredetileg egy Tekláéhoz hasonló bejegyzést szeretem volna írni, de mivel ő pontosan és részletesen leírt mindent, amit lehetett, így inkább kicsit változtattam a terven. Úgyhogy ebben posztban a Bookasloth club doboz részleteivel és az újonc MyBookz csomagjaival találkozhattok.

Book a Sloth Club
Első doboz megjelenése: 2017. november
Egy doboz ára: 6.990 Ft (magyar), 8.990 Ft (angol), 11.990 Ft (Fandom) – Viszont van lehetőség 3, 6, 12 hónap előfizetésére, így olcsóbban kijöhetsz ha tudod, hogy biztos, hogy kelleni fog negyed-, fél vagy egy évre.
Fizetés: banki átutalással, vagy paypallal, mindkettővel előre.
Szállítás: Házhoz vagy pick pack pontra
Mit tartalmaz egy csomag?  
 - egy YA könyvet, aminek műfaját előre közlik lehet például romantikus, fantasy, vagy kalandregény a hónap témájától függően,
- különböző meglepetéseket is, eddigi csomagokban volt már könyvjelző, kulcstartó, medálok, bögre, párnahuzat, stb. 
- üzenet az írótól, nyilván érthető okokból ezt garantálni nem tudják
Előnyük:  
 - magyar és angol dobozokat is készítenek (ha nemcsak magyarul szeretsz olvasni), májusban pedig jön az egyik újdonságuk a fandom doboz
- újítás náluk, hogy nemcsak egy óráig, vagy egy napig lehet vásárolni, hanem hetekig, ami miatt tényleg áttudod gondolni, hogy a témát ismerve tényleg szeretnéd-e
-  aktívak közösségi oldalaikon, figyelnek a véleményekre
-  ha marad doboz utólag is lehet rendelni
Ahol elérheted őket: web facebook


MyBooKz
Azért választottam a második főszereplőnek a MyBookz csapatát, mert rendkívül kedvesek és aranyosak voltak, amikor megkerestem őket. Ők az  idei év egyik újonca, így a dobozukról sem tudunk még sok mindent, viszont érdemes feliratkozni a hírlevelükre, egyrészt mert a feliratkozók között kifognak sorsolni három dobozt, másrészt mert a velük kapcsolatos újdonságokat, kuponokat így kaphatod meg. A hírlevélre való feliratkozás nem von vásárlást maga után. MyBooKz nem egy, hanem két könyvet ígér havonta az őket választóknak, mindezt úgy, hogy külön kategóriákat választhatsz, tehát lehet az egyik könyv a tied, míg a másik könyv a barátnődé, gyermekedé, párodé. Az alábbi hat kategória közül választhatsz, amit havonta variálhatsz:
  1. Gyerekkönyvek 3-7 évig
  2. Gyerekkönyvek 8-12 évig
  3. Young Adult
  4. Non-Fiction (ismeretterjesztő, igaz történetek)
  5. Womens Fiction (könnyed csajos témák, romantika)
  6. Misztikus (fantasy, sci-fi, krimi)
A dobozban lévő könyvek friss kiadásúak, 45 napon belül jelentek meg, pont azért, hogy elkerüljék a véletlen duplázást.
Rendelni majd a weboldalukról tudtok, előző hónap 1-15. között lehet megrendelni, a jövő havi könyveket. Rendelhetsz egy havi, de 3 és 6 havi csomagokat is.
Ahol elérheted őket: web facebook

Rendkívül jó ötletnek tartom őket, mert szülinapi meglepetésnek is kiválóak, amivel neked nem is kell nagyon foglalkoznod, elég csak megrendelned, mégis nagy sikert arathatsz.

A bejegyzés "ismeretterjesztés" céljából készült, egyik cég sem szponzorálta.  
G
Képek forrása: A csapatok facebook oldala

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése